Διάσημοι με σιδεράκια: πριν και μετά

Διάσημοι με σιδεράκια: πριν και μετά

Είναι για όλους μας γνώριμα τα τέλεια χαμόγελα του Χόλιγουντ- τα όμορφα, ίσια, ολόλευκα χαμόγελα που βλέπουμε στις οθόνες μας και στα περιοδικά. Δεν γεννιούνται όμως όλοι με αυτό το τέλειο χαμόγελο- χρειάστηκαν τη βοήθεια κάποιου ειδικού ορθοδοντικού.

 

1. Tom Cruise

Ο Tom Cruise έχει ένα από τα πιο διάσημα και όμορφα χαμόγελα στο Hollywood αλλά όταν ξεκίνησε την καριέρα του δεν ήταν ακριβώς έτσι.. Με τα χρόνια έχει κάνει αρκετές ορθοδοντικές θεραπείες για να διορθώσει τα προβλήματα του.

 

2. Cindy Crawford

Το Supermodel Cindy στη δεκαετία του '70 φορούσε σιδεράκια για να διορθώσει τα όχι και τόσο ίσια της δόντια. Μοιράζοντας με τους fans της μια οικογενειακή φωτογραφία όταν ήταν ακόμα παιδί αποδεικνύει ότι όπως όλοι μας δεν γεννήθηκε με το χαμόγελο του Χόλιγουντ! Ως νεαρό μοντέλο, η Cindy Crawford αποφάσισε να ξαναβάλει σιδεράκια και η καριέρα της (και το χαμόγελο της) έκτοτε λάμπει.

 

3. Emma Watson

Το αστέρι του Harry Potter δεν είχε ραβδί για να  της δώσει το μαγικό χαμόγελο. Είχε τα παραδοσιακά σιδεράκια για 4 μήνες, όταν ήταν 14 ετών, και είπε ότι επέλεξε να τα φορέσει επειδή ένα όμορφο χαμόγελο είναι για μια ζωή!

 

4. Kendall Jenner

H Kendall Jenner είναι fan της ορθοδοντικής θεραπείας που έβαλε σιδεράκια δύο φορές Το γνωστό μοντέλο έβαλε για πρώτη φορά σιδεράκια όταν ήταν 13 ετών και έβαλε ξανά στα 17 της. Με τη βοήθεια της ορθοδοντικής θεραπείας απέκτησε ένα όμορφο χαμόγελο!

 

5. Cristiano Ronaldo

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής μπορεί να θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους άντρες αλλά ήταν αγνώριστος στην εφηβεία του! Έβαλε σιδεράκια για να διορθώσει την οδοντοστοιχία του και έχει αλλάξει το πρόσωπο του!

Δεν είναι μόνο οι διάσημοι celebrities που έχουν πολλές επιλογές σε ότι αφορά τα δόντια τους και τις ορθοδοντικές θεραπείες . Και εσύ έχεις. Δες τις θεραπείες μας εδώ.