3+1 Δώρα για Ένα Λαμπερό Χαμόγελο!

3+1 Δώρα για Ένα Λαμπερό Χαμόγελο!

Μια από τις ομορφότερες στιγμές των Χριστουγέννων είναι η ανταλλαγή των δώρων! Κάθε δώρο που ανοίγει δημιουργεί και ένα λαμπερό χαμόγελο.

 

Αν ακόμη ψάχνεις ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σου, σου έχουμε μερικές πολύ πρωτότυπες ιδέες!

 

  1. Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα

Αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, τότε ήδη ξέρετε γιατί μπορεί να είναι ένα υπέροχο δώρο για κάποιον φίλο σας. Αν όχι, ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

 

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα καθαρίζει πολύ καλύτερα τα δόντια σε σχέση με μια συμβατική οδοντόβουρτσα – και μάλιστα στον μισό χρόνο! Απομακρύνει αποτελεσματικά την πλάκα και μειώνει δραστικά την πέτρα, χάρη στην ικανότητά της να καθαρίζει δυσπρόσιτα σημεία των δοντιών και περιοχές του στόματος, δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια από τον χρήστη, ο οποίος απλά πρέπει να κατευθύνει την οδοντόβουρτσα, και όχι να την κουνά.

 

Επίσης, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα δεν τραυματίζει τα ούλα, ούτε φθείρει τα δόντια: η κεφαλή της περιστρέφεται και ασκεί στα δόντια μόνο όση πίεση χρειάζεται για τον καθαρισμό τους. Ο χρήστης καταλαβαίνει πότε ασκεί υπερβολική πίεση στα δόντια, γιατί πολύ απλά η κεφαλή σταματά να περιστρέφεται σε αυτήν την περίπτωση.

 

Τέλος, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα καταπολεμά αλλά και προλαμβάνει την εμφάνιση ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, επειδή καθαρίζει σε βάθος τα δόντια. Το απαλό μασάζ γύρω από τα ούλα τα ενδυναμώνει, ενώ η περιστρεφόμενη, κυκλική κεφαλή εξασφαλίζει εξίσου καλό καθαρισμό για το κάθε δόντι ξεχωριστά.

3+1 Δώρα για Ένα Λαμπερό Χαμόγελο!

 

  1. Τσαντάκι με Βουρτσάκια και Οδοντικό Νήμα

Μια άλλη έξυπνη πρόταση είναι ένα τσαντάκι με μεσοδόντια βουρτσάκια και οδοντικό νήμα -  απαραίτητα για τη διατήρηση καλής στοματικής υγιεινής.

Το οδοντικό νήμα αφαιρεί τα υπολείμματα τροφής και την οδοντική πλάκα που αναπτύσσεται ανάμεσα στα δόντια, ειδικά σε σημεία που ακόμη και η πλέον εξελιγμένη οδοντόβουρτσα δεν φτάνει.

Την ίδια λειτουργία εξυπηρετούν και τα μεσοδόντια βουρτσάκια, ειδικά σε περιπτώσεις στις οποίες τα ούλα ενός ατόμου έχουν υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγαλύτερα κενά ανάμεσα στα δόντια. Καθαρίζουν αποτελεσματικά και εντελώς ανώδυνα, εξασφαλίζοντας άριστη στοματική υγιεινή.

  1. Water Flossers

Τα Water Flossers είναι συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούν νερό για να απομακρύνουν βακτήρια και υπολείμματα τροφών ανάμεσα από τα δόντια, σε σημεία του στόματος που είναι δύσκολο να καθαριστούν σωστά. Επειδή χρησιμοποιούν νερό, είναι ιδανική επιλογή για όσους δυσκολεύονται να χρησιμοποιούν οδοντικό νήμα.

Είναι αλήθεια ότι, για πολλούς ανθρώπους, ο καθαρισμός δοντιών με νήμα είναι δυσάρεστη, ορισμένες φορές και επίπονη διαδικασία. Πολλοί, λοιπόν, απλά την αποφεύγουν, με αρνητικές συνέπειες για τη στοματική τους υγιεινή.

Τα Water Flossers λύνουν το πρόβλημα: δεν προκαλούν πόνο, ούτε απαιτούν ιδιαίτερη τεχνική, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε ευχάριστο και συνάμα αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών.

Αν έχετε κάποιον φίλο ή μέλος της οικογένειας που δυσκολεύεται με το συμβατικό νήμα, τα Water Flossers είναι υπέροχη ιδέα για δώρο.

  1. Σετ με Λευκαντικές Οδοντόκρεμες

Οι οδοντόκρεμες λεύκανσης έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματικές για τη λεύκανση δοντιών σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Απομακρύνουν κηλίδες που προκαλούνται από υπολείμματα τροφής και ροφήματα όπως ο καφές και το τσάι. Σταδιακά, η απόχρωση των δοντιών επανέρχεται στο φυσικό τους υγιές χρώμα.

Φέτος, κάντε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα δώρο που, δεν θα είναι απλά πρωτότυπο, αλλά και θα συμβάλει στην ομορφιά και την καλή τους υγεία.

Ευχόμαστε να περάσετε υπέροχες στιγμές με όσους αγαπάτε και σας αγαπούν!