Ορθοδοντική Θεραπεία Invisalign: Το πιο Χρήσιμο Χριστουγεννιάτικο Δώρο!

Ορθοδοντική Θεραπεία Invisalign: Το πιο Χρήσιμο Χριστουγεννιάτικο Δώρο!

Τα Χριστούγεννα θέλουμε να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας άτομα τα πιο όμορφα δώρα.

Ένα δώρο είναι πραγματικά πολύτιμο όταν δίνεται από πραγματική αγάπη, όταν είναι πρακτικό, καθώς και όταν εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη ανάγκη· και όσο μεγαλύτερη είναι αυτή η ανάγκη, τόσο πολυτιμότερο το δώρο. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, μπορείτε να χαρίσετε στα παιδιά σας το πιο πολύτιμο και χρήσιμο δώρο: ένα παντοτινό χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Πώς; Με τη βοήθεια του πιο προηγμένου συστήματος ορθοδοντικής θεραπείας!

 

Ορθοδοντική Θεραπεία Invisalign – Γιατί είναι Τόσο Πρωτοποριακή;

Η θεραπεία Invisalign συνδυάζει καινοτόμες ορθοδοντικές τεχνικές και πρωτοπόρα υλικά, που μας επιτρέπουν να ευθυγραμμίσουμε μια οδοντοστοιχία και να βελτιώσουμε ένα χαμόγελο, χωρίς να επηρεάζεται η εμφάνιση του ατόμου – σε μόλις 6 μήνες (ανάλογα πάντα με την πολυπλοκότητα του κάθε περιστατικού).

Χρησιμοποιώντας έναν εξειδικευμένο σαρωτή, τον iTero Element scanner, ο εξειδικευμένος ορθοδοντικός δημιουργεί μια ακριβέστατη τρισδιάστατη ψηφιακή σάρωση των δοντιών. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με τον ασθενή, δημιουργεί ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας, στο οποίο αναφέρεται πόσα ζεύγη ναρθήκων θα χρειαστούν, και κάθε πότε πρέπει να αλλάζουν.

Σταδιακά, και χωρίς πόνο, οι νάρθηκες θα ωθούν τα δόντια στις σωστές θέσεις, χαρίζοντας στο πρόσωπο του ατόμου το ομορφότερό του χαμόγελο!

 

Ορθοδοντική Θεραπεία Invisalign: Το πιο Χρήσιμο Χριστουγεννιάτικο Δώρο!

 

Πώς Διαφέρουν οι Invisalign Νάρθηκες

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα πρωτοποριακό, διάφανο υλικό, το SmartTrack, δημιουργούνται οι ειδικοί νάρθηκες, που είναι…

  • Πανεύκολοι στην τοποθέτηση και την αφαίρεση ενώ ευκολύνουν και τη στοματική υγιεινή.
  • Επιτρέπουν στο άτομο να τους αφαιρεί έως 4 ώρες την ημέρα για να απολαύσει το φαγητό του. Αυτό είναι ακόμη πολυτιμότερο για τα παιδιά, καθώς τους επιτρέπει να τρώνε όποια λιχουδιά θέλουν, χωρίς να φοβούνται ότι θα «κολλήσει» ή ότι θα σπάσει τον ορθοδοντικό τους νάρθηκα.
  • Είναι πρακτικά αόρατοι, αφού το διαφανές υλικό τους δεν τραβάει την προσοχή και δεν επηρεάζει την εμφάνιση – κάτι που απασχολεί πολύ όλα τα παιδιά, ειδικά όσα είναι εφηβικής και προεφηβικής ηλικίας.

 

Κατάλληλη για Μεγάλο Αριθμό Ορθοδοντικών Προβλημάτων

Η θεραπεία Invisalign είναι ιδανική για μεγάλο αριθμό ορθοδοντικών προβλημάτων, όπως…

  • η υπερσύγκλειση - όταν τα πάνω μπροστινά δόντια καλύπτουν όλη ή την περισσότερη επιφάνεια των κάτω μπροστινών δοντιών·
  • η σταυροειδής σύγκλειση – όταν δηλαδή ένα ή περισσότερα δόντια της άνω γνάθου κλείνουν πιο μέσα από τα δόντια της κάτω γνάθου·
  • η αραιή οδοντοφυΐα – όταν υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα δόντια·
  • η χασμοδοντία - όταν τα άνω δόντια δεν μπορούν ν’ ακουμπήσουν τα αντίστοιχα κάτω δόντια, δημιουργώντας έτσι ένα ορατό κενό·
  • ο συνωστισμός των δοντιών - όταν δεν υπάρχει χώρος στη γνάθο για να αναπτυχθούν κανονικά όλα τα δόντια.

 

Μια επίσκεψη και μια αρχική αξιολόγηση θα δείξει άμεσα αν το εκάστοτε ορθοδοντικό πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με τη θεραπεία Invisalign.

 

 

Οικονομικά Προσιτή!

Η τιμή της θεραπείας Invisalign εξαρτάται, φυσικά, από τη σοβαρότητα του κάθε περιστατικού, τη διάρκεια της θεραπείας και τη διόρθωση που θέλουμε να πετύχουμε.

Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, είναι οικονομικά προσιτή θεραπεία, ενώ πάντοτε προσφέρονται εξατομικευμένα προγράμματα διευκόλυνσης πληρωμών!

Προηγμένες τεχνικές, καινοτόμα υλικά, άριστη εξειδίκευση και εξαιρετικά αποτελέσματα… Γι’ αυτό η θεραπεία Invisalign είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο!

Κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας με ένα μόνο τηλεφώνημα!