Δρ. Ιωάννης Χατζησωτηρίου

Δρ. Ιωάννης Χατζησωτηρίου

Ο Δρ Ιωάννης Χατζησωτηρίου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979.

Αποφοίτησε απο την Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006, όπου και αποκόμησε τον τίτλο του Χειρούργου Οδοντίατρου(DDS). Απο το 2006-2009 ήτανε μέλος ενός τριετούς  μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ορθοδοντική(συμπεριλαμβανομένου και Μάστερ στην Ορθοδοντική) στην Οδοντιατρική σχολή ''Maurice and Gabriella Goldschleger'' του Πανεπιστημίου του Τελ Αβιβ.

Απο το 2010 ο Δρ Χατζησωτηρίου είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Ορθοδοντικών(WFO). Απο τότε εργάζεται στη Λευκωσία στο προσωπικό του Ορθοδοντικό κέντρο με την ονομασία Smile Art Orthodontics! Απο το 2013 είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λευκωσίας-Κερύνιας.

Αντιμετωπίζει όλα τα περιστατικά που χρήζουν Ορθοδοντικής θεραπείας τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικους χρησιμοποιώντας όλες τις διαθέσιμες ανά το παγκόσμιο τεχνικές (μεταλλικά & διαφανα αγκιστρα, γλωσσικές τεχνικές, Incognito, Invisalign).

Μιλά άπταιστα ελληνικά και αγγλικά.
Πιστοποιήσεις

Ο Δρ. Χατζησωτηρίου είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Ορθοδοντικών (WFO), της Αμερικάνικης Ορθοδοντικής Εταιρείας (American Association of Orthodontics), όπως επίσης και της Ευρωπαικής Ορθοδοντικής Εταιρείας. Έχει λάβει πιστοποίηση για όλες τις τεχνικές που εφαρμόζονται στο ιατρείο του (Incognito, Invisalign, Damon).

  • World Federation of Orthodontists
  • American Association of Orthodontists