Invisalign: Πως να προσέξετε τους αόρατους νάρθηκες μέσα στην μέρα

Invisalign: Πως να προσέξετε τους αόρατους νάρθηκες μέσα στην μέρα

Ανέκαθεν ονειρευόσασταν το τέλειο, ίσιο χαμόγελο; Η θεραπεία Invisalign μπορεί να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα, χωρίς να χρειάζεται να φοράτε μεταλλικά σιδεράκια. Με αυτή την αόρατη και άνετη λύση, μπορείτε να διορθώσετε τα δόντια σας χωρίς να το παρατηρεί κανείς, αλλά πώς μπορείτε να φροντίσετε τους αόρατους νάρθηκες μέσα στην ημέρα; Ας δούμε μερικές συμβουλές!

 

Καθαρισμός και Συντήρηση

Η πρώτη και σημαντικότερη συμβουλή είναι να καθαρίζετε τους αόρατους νάρθηκες και τα δόντια σας προσεκτικά καθημερινά. Πριν τους τοποθετήσετε πίσω στο στόμα σας μετά από γεύμα, βεβαιωθείτε ότι έχουν καθαριστεί καλά.

Invisalign: Πως να προσέξετε τους αόρατους νάρθηκες μέσα στην μέρα

Αποφύγετε το Χρώματανθρακικά Τρόφιμα

Φαγητά και ποτά όπως καφές, τσάι, κόκκινο κρασί και κάρρυ μπορεί να προκαλέσουν αποχρωματισμό στους νάρθηκες. Προσπαθήστε να περιορίσετε την κατανάλωσή τους, ή να τα καταναλώνετε μετά τον καθαρισμό των ναρθήκων.

 

Καλή Συντήρηση Των Δοντιών

Αν έχετε αφαιρέσει τους νάρθηκες για να φάτε, βεβαιωθείτε ότι καθαρίσατε τα δόντια σας προτού τους τοποθετήσετε πάλι. Αυτό θα βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν βακτηριδιακή ανάπτυξη.

 

Συχνό Καθαρισμό

Σκεφτείτε να έχετε πάντα μαζί σας ένα πακέτο μικρών οδοντόβουρτσων και οδοντόκρεμας. Ένας γρήγορος καθαρισμός μετά από γεύμα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε προβλήματα.

 

 

Ελάχιστη Κατανάλωση Ποτών Εκτός Νερού

Εάν πρέπει να πιείτε κάτι εκτός από νερό, προσπαθήστε να το κάνετε γρήγορα και στη συνέχεια να καθαρίσετε τους νάρθηκες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν επιπρόσθετον αποχρωματισμό.

 

Διατήρηση του Κουτιού Αποθήκευσης

Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε και το κουτί αποθήκευσης των ναρθήκων σας. Ένα καθαρό κουτί θα βοηθήσει στη διατήρηση της καθαρότητας των ναρθηκών.

 

Η θεραπεία Invisalign είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διόρθωση των δοντιών σας με άνεση και διακριτικότητα. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές για τη φροντίδα των αόρατων ναρθήκων, θα διατηρήσετε το χαμόγελο σας υγιές και όμορφο καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Μην ξεχνάτε ότι ο ορθοδοντικός σας είναι εκεί για να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας προς το τέλειο χαμόγελο!

 

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και τηρώντας τη θεραπεία σας, μπορείτε να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα με το Invisalign και να απολαύσετε το υπέροχο χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν.

Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κλινική μας για να προγραμματίσετε την πρώτη σας επίσκεψη.