Χρήσιμες συμβουλές για περιποίηση σιδερακίων στο εξωτερικό

Χρήσιμες συμβουλές για περιποίηση σιδερακίων στο εξωτερικό

Η γοητεία του ταξιδιού είναι αδιαμφισβήτητη. Η προοπτική να βιώσετε νέους πολιτισμούς, να δοκιμάσετε ξένες κουζίνες και να απολαύσετε την αρχιτεκτονική μιας άλλης χώρας, μπορεί να είναι απίστευτα συναρπαστική. Ωστόσο, αν είστε ανάμεσα στους πολλούς που έχουν αγκαλιάσει το ταξίδι της ορθοδοντικής φροντίδας, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αρκετές προκλήσεις. Μη φοβάστε όμως! Με λίγη προετοιμασία, τα σιδεράκια σας δεν θα αποτελούν εμπόδιο στα ταξίδια σας. Ακολουθείστε τον οδηγό μας για τη διαχείριση της ορθοδοντικής φροντίδας σας ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.

 

Επισκεφτείτε τον Ορθοδοντικό σας

 

Χρήσιμες συμβουλές για περιποίηση σιδερακίων στο εξωτερικό

 

Πριν φτιάξετε τις βαλίτσες σας και ξεκινήσετε για το αεροδρόμιο, κλείστε ένα ραντεβού με τον ορθοδοντικό σας. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι τα σιδεράκια σας είναι στην καλύτερη κατάσταση, μειώνοντας τυχόν προβλήματα. Επιπλέον, μπορείτε να συζητήσετε το μήκος του ταξιδιού σας και να λάβετε συμβουλές για τη φροντίδα και τυχόν διεθνείς επισκέψεις σε ορθοδοντικούς, εάν είναι απαραίτητο.

 

Συσκευάστε ένα Ορθοδοντικό Κιτ Ταξιδιού

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα φορητό κιτ φροντίδας που περιλαμβάνει:

 

  • Μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες
  • Ορθοδοντικό κερί
  • Οδοντικό νήμα
  • Στοματικό διάλυμα (μέγεθος ταξιδιού)
  • Ένα συμπαγές καθρέπτη
  • Χάπια ανακούφισης πόνου (για τυχόν περιστασιακές ενοχλήσεις)
  • Ένα μικρό πλαστικό ποτήρι (για ξέπλυμα ή κράτημα ελαστικών)

 

 

Γνωρίζετε προτού πάτε: Ερευνήστε τοπικούς Ορθοδοντικούς

Εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, είναι καθησυχαστικό να γνωρίζετε πού μπορείτε να βρείτε επαγγελματική φροντίδα. Ερευνήστε ορθοδοντικούς στον προορισμό σας και διατηρήστε μια λίστα πιθανών κλινικών. Διαβάστε κριτικές και ελέγξτε εάν έχουν εμπειρία με διεθνείς ασθενείς.

 

Διατηρείστε τη Ρουτίνα Καθαρισμού σας

Τα προγράμματα ταξιδιού μπορεί να είναι επείγοντα, αλλά μην αφήσετε αυτό να σας βγάλει από τη ρουτίνα περιποίησης του στόματος σας. Διαθέστε χρόνο το πρωί και το βράδυ για να φροντίσετε τα σιδεράκια σας, και πάντα να έχετε το κιτ σας μαζί σας για γρήγορους καθαρισμούς μετά τα γεύματα.

 

Τρώτε Έξυπνα

Η γευστική απόλαυση της τοπικής κουζίνας είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε ταξιδιού. Ωστόσο, θυμηθείτε, ορισμένα τρόφιμα μπορεί να είναι προβληματικά για τα σιδεράκια. Αποφύγετε τα σκληρά, κολλώδη ή εξαιρετικά τραγανά τρόφιμα. Επιλέξτε μαλακές, εύκολες στο μάσημα επιλογές όταν εξερευνάτε ξένα μενού.

 

Έκτακτη Φροντίδα

Στην απίθανη περίπτωση ενός έκτακτου περιστατικού με τα σιδεράκια σας, μην πανικοβληθείτε. Αν έχετε το κιτ σας, μπορείτε να διορθώσετε προσωρινά τυχόν ενοχλητικές περιοχές. Σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος, επικοινωνήστε με έναν τοπικό ορθοδοντικό.

 

Είτε ταξιδεύετε για διακοπές, εργασία, ή σπουδές, δεν πρέπει να παραμελείτε την ορθοδοντική σας φροντίδα. Η ομάδα της SmileArt είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού πριν αναχωρήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας.